Commotie rond registratie domeinnaam burgemeestermiddelkerke.be, wat vindt u daarvan?

Gepubliceerd op 23-05-2012 - Categorie: In de media
Commotie rond registratie domeinnaam burgemeestermiddelkerke.be, wat vindt u daarvan?

Sinds deze morgen wordt er heel wat commotie gemaakt rond de registratie van de domeinnaam burgemeestermiddelkerke.be. Deze domeinnaam linkt door naar onze website www.lievelanduyt.be. Dit was van in het begin ook de bedoeling omdat Lieve Landuyt wil gaan voor burgemeester in Middelkerke. Naast de ambitie om burgemeester te worden is de website eveneens een prima marketingmiddel waarbij kiezers hun mening kunnen delen met Lieve.

 

“Hoewel ik op de vierde plaats sta, koester ik toch die persoonlijke ambitie. Er is nood aan verandering en het is tijd voor een ander boegbeeld. Als ik de kans krijg om burgemeester te worden, zal ik die grijpen met beide handen”. “Maar als Jean-Marie burgemeester wordt, krijgt hij de site cadeau. Hij vond het best een ludiek idee.”

Reageer op dit bericht of neem contact op met Lieve Landuyt en laat ons uw mening weten. 

Bronnen

 

 

Reacties
 • Ronny
  24/05/12 om 01:58
  Ik hoop lieve dat dit hilarisch idee ontsprongen is bij jou, maar toch is de kans dat zo iets blijft lang hangen bij de mensen of het moeten it-ers zijn van gelijdelijke tijd. Maar niet te min, alle succes gewenst,
  Ronny Reynaert
  Reageer op dit bericht
 • Claes Erwin
  07/06/12 om 20:06
  en ik en vele anderen nu maar hopen dat er een nieuw gemeentebestuur komt dat ook rekening houdt met de 2de verblijvers. Wij hebben geen stemrecht en betalen alle belastingen en verblijftaksen. We staan daar gewoon in de kou, er zijn voor alles en iedereen adviesraden opgericht maar voor de 2de verblijvers kan dat blijkbaar niet.
  Reageer op dit bericht
 • Dirk
  08/06/12 om 10:32
  Gewoon goed gevonden....als "hij" er een probleem mee heeft, waarom heeft hij dan zelf het domain niet laten registreren door de gemeente?
  Reageer op dit bericht

 

Reageer op dit bericht
wordt niet zichtbaar gemaakt
  Om zeker te zijn dat u geen robot bent.